Zeno ruokatuoli natural/musta
Zeno ruokatuoli natural/musta
Zeno ruokatuoli natural/musta
Zeno ruokatuoli natural/musta
Zeno ruokatuoli natural/musta

Zeno   ruokatuoli natural/musta

29 €

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Zeno ruokatuoli on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää tyylikkyyden ja mukavuuden ruokailutilassasi. Saatavilla klassisissa mustan ja valkoisen väreissä, Zeno ruokatuoli sopii saumattomasti monenlaiseen sisustukseen ja ruokapöytään. Sen kauniisti muotoiltu selkänoja ei ole vain esteettisesti miellyttävä, vaan tarjoaa myös erinomaista tukea ja mukavuutta pitkien ruokailuhetkien aikana.

Zeno ruokatuolissa on tukevat jalat, jotka varmistavat tuolin vakauden ja kestävyyden. Valmistettu hyvistä materiaaleista, nämä jalat kestävät päivittäistä käyttöä ja pitävät tuolin tukevana. Zeno ruokatuoli on suunniteltu kestämään arjen haasteet, tehden siitä luotettavan valinnan niin perheille kuin viihdyttämiseenkin.

Pehmeä istuin lisää käyttömukavuutta, tarjoten miellyttävän paikan istua ja nauttia aterioista. Pehmeä istuinmateriaali ei vain näytä hyvältä, vaan on myös helppo pitää puhtaana, mikä tekee Zeno ruokatuolista käytännöllisen valinnan erityisesti lapsiperheille.

Zeno ruokatuolin kauniisti muotoiltu selkänoja ja tukevat jalat tekevät siitä paitsi toimivan myös tyylikkään lisän ruokailutilaasi. Olipa ruokailutilasi moderni, skandinaavinen tai perinteinen, Zeno ruokatuoli sulautuu täydellisesti osaksi kokonaisuutta.