Laatutakuu

Saaristo matto 140x200 cm, keltainen
Saaristo matto 140x200 cm, keltainen

Saaristo   matto 140x200 cm, keltainen

49 €

Valitse väri:Keltainen

Koko:140 x 200

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Saaristo matto

Tämä käsinkudottu puuvillamatto tupsuilla on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää laadun, tyylin ja toiminnallisuuden edulliseen hintaan. Käsinkudottu rakenne ja raikas keltainen väri tekevät tästä matosta ainutlaatuisen sisustuselementin, joka sopii moneen eri tilaan. Valittavissa kolme eri kokoa: 80x150 cm, 80x200 cm ja 140x200 cm, joten löydät varmasti juuri oikean vaihtoehdon kotiisi.

Raikas ja moderni design

Maton raikas raidallinen kuosi luo modernin ja pirteän ilmeen, joka elävöittää tilaa. Keltainen väri tuo iloa ja valoa huoneeseen, ja toimii upeana kontrastina neutraaleille sävyille tai täydentää värikästä sisustusta. Tämä matto sopii erityisesti olohuoneeseen, eteiseen tai makuuhuoneeseen, jossa haluat lisätä tilaan persoonallista ilmettä ja lämpöä.

Käsinkudottu laatu ja tuntu

Käsinkudottu puuvillamatto on sekä ekologinen että kestävä valinta. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka tuntuu miellyttävältä jalkojen alla ja on samalla kestävä päivittäisessä käytössä. Maton laadukas käsityönä tehty kudonta tuo siihen uniikkia tekstuuria ja lisää sen arvokkuutta. Tämä matto on suunniteltu kestämään kulutusta, joten se sopii myös tiloihin, joissa liikenne on vilkkaampaa.

Tupsut kulmissa – tyylikäs yksityiskohta

Maton kulmissa olevat tupsut tuovat siihen leikkisän ja rennon ilmeen, joka tekee siitä huomion herättävän sisustuselementin. Tupsut korostavat maton käsityönä tehtyä laatua ja lisäävät sen boheemia ja kodikasta tunnelmaa. Tämä yksityiskohta erottaa maton tavanomaisista malleista ja antaa sille ainutlaatuisen ilmeen.

Monipuoliset kokovaihtoehdot

Mattoa on saatavilla kolmessa eri koossa: 80x150 cm, 80x200 cm ja 140x200 cm. Pienempi koko on täydellinen valinta eteiseen tai käytävään, kun taas suuremmat koot toimivat upeasti olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Näin voit helposti löytää sopivan koon juuri sinun tiloihisi.

Helppohoitoinen ja käytännöllinen

Puuvillamatto on helppo pitää puhtaana, sillä se on luonnostaan pölyä ja likaa hylkivä. Kevyt imurointi ja tarvittaessa tahranpoisto riittävät pitämään maton raikkaana ja kauniina pitkään. Matto on myös kevyt, joten sen siirtäminen ja puhdistaminen on vaivatonta.

Yhteenveto

Tämä käsinkudottu puuvillamatto tupsuilla on täydellinen valinta, kun haluat tuoda kotiisi raikkautta ja persoonallisuutta. Sen laadukas käsityö, moderni raidallinen design ja keltainen väri tekevät siitä tyylikkään lisän mihin tahansa tilaan. Valitse kolmesta eri koosta juuri sinun sisustukseesi sopiva vaihtoehto ja nauti maton tuomasta ilosta ja mukavuudesta joka päivä!

Matto on tilattavissa vain verkkokaupasta.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus