Neito   matto 200x300 cm

199 €

Valitse väri:Musta

Koko:200 x 300

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Neito matto

Neito viskoosimatto on täydellinen valinta, kun haluat lisätä kotiisi sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä. Tämä yksivärinen matto on saatavilla useissa kauniissa väreissä, kuten harmaana, valkoisena, mustana, vihreänä ja roosana, ja se tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen yhdistäen modernin designin ja erinomaisen mukavuuden. Neito-matto on suunniteltu tarjoamaan kauniin kiillon ja kestävämmän käytön.

Tyylikäs ja kaunis kiilto

Neito matto on valmistettu 100% viskoosista, joka antaa matolle upean kiillon ja hienostuneen ulkonäön. Viskoosi on tunnettu pehmeästä tuntumastaan ja elegantista kiiltävästä pinnastaan, joka lisää tilaan luksusmaista tunnelmaa. Tämä matto toimii täydellisenä sisustuselementtinä, joka kohottaa huoneen ilmettä ja luo harmonisen ympäristön.

Monipuoliset koot ja värit

Neito-matto on saatavilla useissa eri kokoissa – 200x300 cm, 160x230 cm ja 67x210 cm – joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan koon. Olipa kyseessä suuri olohuone, makuuhuone tai pieni eteinen, Neito-matto tarjoaa oikean kokoisen vaihtoehdon. Värivaihtoehdot, kuten harmaa, valkoinen, musta, vihreä ja roosa, mahdollistavat maton sovittamisen erilaisten sisustustyyliin ja -mieltymysten mukaan.

Liukuestepohja ja käytännöllisyys

Maton liukuestepohja on suunniteltu pitämään Neito-matto tukevasti paikoillaan lattialla. Tämä käytännöllinen ominaisuus vähentää maton liikkumista ja ehkäisee liukastumisia, mikä lisää turvallisuutta ja mukavuutta. Lisäksi maton värjätyt hapsut tuovat lisätyylitaituruutta ja viimeistelevät maton ulkonäön.

Kestävyys ja helppohoitoisuus

Neito-maton latex-pohja tarjoaa lisäkestävyyttä ja pidentää maton käyttöikää. Viskoosi-materiaalin ansiosta matto on helppo puhdistaa ja huoltaa, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan aktiiviseen kotiin. Sen pehmeä pinta on mukava jaloille ja tarjoaa miellyttävän tuntuman.

Yhteenveto

Neito viskoosimatto yhdistää upean kiillon, käytännöllisyyden ja tyylikkään ulkonäön. Saatavilla useissa eri väreissä ja kokoissa, tämä matto tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, joka sopii täydellisesti monenlaisiin sisustustarpeisiin. Sen liukuestepohja ja kestävä materiaali tekevät siitä erinomaisen valinnan, joka tuo sekä kauneutta että käytännöllisyyttä kotiisi. Valitse Neito-matto ja nauti sen tarjoamasta tyylikkyydestä ja mukavuudesta joka päivä.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus