Kent   4-ist. divaanisohva (vasen) tummanharmaa

.....
Klubihinta999 €
Säästä 250 €

1 249 €

Klubitarjoukset voimassa 29.10.2024 saakka.

Kätisyys edestä katsottuna:Vasenkätinen

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Kent 4-istuttava divaanisohva

Kent 4-istuttava divaanisohva tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja käytännöllisyyttä. Tämä moderni ja tilava sohva on suunniteltu tuomaan kotiisi viihtyisyyttä ja rentoutumista, tarjoten samalla tyylikkään ulkonäön, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Sohvan harmaa värisävy on ajaton ja monikäyttöinen, joten se on helppo yhdistää erilaisiin sisustuksen väreihin ja teemoihin. Kent-divaanisohva tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, tehden siitä erinomaisen valinnan niin arkeen kuin rentoutumishetkiin.

Tilava ja monipuolinen divaanisohva

Kent 4-istuttava divaanisohva on tilava vaihtoehto, joka tarjoaa runsaasti istumatilaa niin perheelle kuin vieraillekin. Divaaniosio luo täydellisen paikan rentoutua ja nostaa jalat ylös pitkän päivän jälkeen. Sohvan reilu koko tekee siitä ihanteellisen olohuoneen keskipisteen, tarjoten mukavan istuinkokemuksen ja tarpeeksi tilaa rentoutumiselle. Tämä sohva sopii erinomaisesti niin elokuvailtoihin kuin rentoihin hetkiin ystävien seurassa.

Moderni ja tyylikäs muotoilu

Kent-sohvan moderni ja minimalistinen muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan nykyaikaiseen kotiin. Sen selkeälinjainen ulkonäkö ja harmaa kangasverhoilu luovat huoneeseen rauhallisen ja tyylikkään tunnelman. Harmaa väri on neutraali ja ajaton, joten se on helppo yhdistää muihin sisustuselementteihin, kuten mattoihin, tyynyihin ja verhoihin.

Erinomainen mukavuus ja laatu

Kent-divaanisohvassa on pehmeät ja tukevat istuintyynyt, jotka tarjoavat optimaalista mukavuutta. Sohvan selkänoja on suunniteltu tukemaan hyvää istuma-asentoa, ja divaaniosa tarjoaa lisämukavuutta jaloille. Sohva on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja vähäisen kulumisen. Tämä tekee Kent-divaanisohvasta loistavan investoinnin, joka kestää vuosia aktiivisessa käytössä.

Yhteenveto

Kent 4-istuttava divaanisohva harmaana on täydellinen yhdistelmä modernia muotoilua, mukavuutta ja kestävyyttä. Sen tilava istuinpaikka ja rentouttava divaaniosa tekevät siitä ihanteellisen valinnan olohuoneen keskipisteeksi. Harmaa värisävy ja selkeälinjainen muotoilu sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin, ja loistava hintalaatusuhde tekee tästä sohvan, joka palvelee sekä arjessa että juhlahetkissä.

Täydennä kokonaisuus