Ohio 3-ist. sohva mekanismilla tummanharmaa ennakkokuva

Ohio   3-ist. sohva mekanismilla tummanharmaa

.....

1 599 €

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Ohio mekanismi sohva

Ohio 3-istuttava sohva mekanismilla on täydellinen valinta, kun etsit yhdistelmää mukavuudesta, tyylistä ja käytännöllisyydestä. Tämä tummanharmaa sohva tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen ja on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen kodin vaatimuksia. Ohio-sohva yhdistää hienostuneen ulkonäön ja innovatiivisen mekanismin, joka tekee siitä erinomaisen valinnan niin rentoutumiseen kuin arkikäyttöön.

Moderni ja tyylikäs design

Ohio-sohvan tummanharmaa väri tuo tilaan rauhallisuutta ja eleganssia. Tummanharmaa sävy on monikäyttöinen ja ajaton, mikä mahdollistaa sen yhdistämisen erilaisiin sisustustyyleihin ja värimaailmoihin. Sohvan puhtaat linjat ja minimalistinen muotoilu luovat modernin ja tyylikkään ilmeen, joka sopii täydellisesti niin nykyaikaisiin kuin perinteisempiinkin tiloihin.

Mekanismi ja mukavuus

Ohio-sohva ei ole vain kaunis, vaan myös äärimmäisen käytännöllinen. Sohvassa on innovatiivinen mekanismi, joka tarjoaa lisämukavuutta ja monipuolisuutta. Tämä mekanismi mahdollistaa selkänojan säätämisen ja jalkatukien nostamisen, joten voit helposti mukauttaa sohvan asennon juuri haluamaksesi, olipa kyseessä rentoutuminen, lukuhetki tai elokuvailta. Tämä tekee Ohio-sohvasta loistavan valinnan kaikille, jotka arvostavat mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Kestävä ja helppohoitoinen

Ohio-sohvan tummanharmaa kangas on sekä kestävä että helppohoitoinen. Materiaali kestää päivittäistä kulutusta ja säilyttää ulkonäkönsä hyvin, vaikka se altistuisi säännölliselle käytölle. Sohvan puhdistaminen on vaivatonta, ja sen huoltaminen on helppoa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan aktiiviseen kotiin.

Yhteenveto

Ohio 3-istuttava sohva mekanismilla tummanharmaana tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen yhdistäen tyylin, mukavuuden ja käytännöllisyyden. Sen moderni design, innovatiivinen mekanismi ja kestävä kangas tekevät siitä täydellisen valinnan, kun etsit sohvaa, joka palvelee monenlaisissa käyttötarkoituksissa. Valitse Ohio-sohva ja nauti sen tarjoamasta tyylistä ja mukavuudesta joka päivä.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus