Bolton   matto 200x290 cm harmaa

129 €

Nopea toimitus

Bolton matto

Bolton matto on täydellinen valinta, kun etsit kauniisti muotoiltua ja käytännöllistä mattoa, joka tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen. Tämä harmaa mikrokuitukarvamatto yhdistää tyylikkään ulkonäön, kestävyyden ja mukavuuden, ja se on saatavana kahdessa eri koossa: 160x230 cm ja 230x290 cm. Bolton matto on suunniteltu tuomaan kotiisi modernia eleganssia ja lämpöä, olipa tilasi suuri tai pieni.

Tyylikäs ja monikäyttöinen väri

Bolton maton harmaa väri on moderni ja monikäyttöinen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan moneen eri sisustustyyliin. Harmaa on ajaton sävy, joka yhdistyy helposti eri huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa, luoden rauhallisen ja harmonisen ilmeen. Maton neutraali sävy toimii hienosti joko tilan pääväriä korostaen tai täydentäen värikkäämpiä sisustuselementtejä.

Mikrokuitukarvamaton mukavuus ja käytännöllisyys

Bolton matto on valmistettu pehmeästä mikrokuitukarvasta, joka tarjoaa miellyttävän ja ylellisen tuntuman jalan alla. Mikrokuitu on tunnettu kestävyydestään ja helppohoitoisuudestaan, mikä tekee tästä matosta loistavan valinnan arjen käyttöön. Sen tiheä ja pehmeä nukka tarjoaa lämpöä ja mukavuutta, ja maton rakenne estää lian ja pölyn kertymistä, mikä helpottaa sen puhtaanapitoa.

Koko ja yhteensopivuus

Bolton matto on saatavana kahdessa eri koossa, 160x230 cm ja 230x290 cm, joten voit valita juuri sinulle sopivan koon tilasi mukaan. Kompaktimpi koko sopii täydellisesti pienempiin tiloihin kuten makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen, kun taas suurempi koko on erinomainen valinta olohuoneeseen tai ruokailutilaan, jossa tarvitset enemmän pehmeää pinta-alaa. Molemmat koot tarjoavat runsaan pehmeyden ja tyylikkyyden, joka mukautuu tilasi tarpeisiin.

Yhteenveto

Bolton matto harmaana on ihanteellinen valinta, kun haluat yhdistää tyylin, mukavuuden ja käytännöllisyyden loistavalla hintalaatusuhteella. Sen monikäyttöinen väri, pehmeä mikrokuitukarva ja saatavilla olevat koko- vaihtoehdot tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa kotiin. Valitse Bolton matto ja nauti sen tarjoamasta kauneudesta ja käytännöllisyydestä joka päivä.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus