Salla   jenkkisänky 140x200 harmaa

999 €

Kampanja voimassa 30.9.2024 saakka.

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Salla jenkkisänky

Salla jenkkisänky 140x200 cm on erinomainen valinta, kun haluat yhdistää korkealaatuisen nukkumismukavuuden ja tyylikkään designin houkuttelevaan hintaan. Tämä harmaa jenkkisänky tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, tuoden makuuhuoneeseesi sekä ylellisyyttä että käytännöllisyyttä. Salla jenkkisänky on suunniteltu tarjoamaan täydellinen uniympäristö, joka edistää syvää ja palauttavaa unta.

Tyylikäs ja monikäyttöinen harmaa väri

Salla jenkkisängyn harmaa väri on ajaton ja monikäyttöinen, mikä tekee siitä helposti yhdistettävän eri sisustustyyleihin ja värimaailmoihin. Harmaa sävy tuo huoneeseen rauhallisen ja tyylikkään tunnelman, joka sopii niin moderneihin kuin perinteisiin sisustuksiin. Tämä neutraali sävy on täydellinen valinta niille, jotka haluavat luoda harmonisen ja kutsuvan makuuhuoneen ilman suuria värieroja.

Ensiluokkainen nukkumismukavuus

Salla jenkkisänky on suunniteltu tarjoamaan erinomaista nukkumismukavuutta. Jenkkisängyn rakenteessa on yhdistetty mukavuuskerrokset ja tukeva patjaperusta, jotka yhdessä tarjoavat optimaalisen tuen koko keholle. Patjan pintakerrokset mukautuvat kehon muotoihin, vähentäen painetta ja parantaen unen laatua. Tämä tekee Sallasta täydellisen sängyn jokaiselle, joka haluaa nukkua mukavasti ja herätä virkeänä.

Kestävä ja helppohoitoinen

Salla jenkkisänky on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sängyn pitkäikäisyyden. Tukeva runko ja korkealaatuinen verhoilu varmistavat, että sänky kestää hyvin arjen kulutusta ja säilyttää muotonsa sekä ulkonäkönsä vuodesta toiseen. Harmaa kangas on lisäksi helppohoitoinen ja likaa hylkivä, mikä tekee sängystä käytännöllisen valinnan myös aktiiviseen arkeen.

Ihanteellinen koko monipuoliseen käyttöön

140x200 cm kokoinen Salla jenkkisänky on ihanteellinen valinta monenlaisiin tiloihin. Tämä sänky sopii erinomaisesti niin yksinasujalle, pariskunnalle kuin pieneen makuuhuoneeseen, jossa halutaan säästää tilaa kuitenkaan tinkimättä mukavuudesta. Sängyn kompakti mutta tilava koko tarjoaa runsaasti nukkumatilaa, mutta ei vie liikaa tilaa huoneesta.

Yhteenveto

Salla jenkkisänky 140x200 cm harmaana on täydellinen valinta, kun etsit laadukasta ja tyylikästä sänkyä, joka tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen. Sen moderni ja neutraali harmaa sävy yhdistyy ensiluokkaiseen nukkumismukavuuteen ja kestävyyteen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan mihin tahansa makuuhuoneeseen. Valitse Salla jenkkisänky ja nauti laadukkaasta unesta joka yö.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus