Osta 50€, saat -10%!

Salla runkopatja 140x200 harmaa
Salla runkopatja 140x200 harmaa
Salla runkopatja 140x200 harmaa

Salla   runkopatja 140x200 harmaa

749 €

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Salla runkopatja

Salla runkopatja 140x200 cm tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja kestävyyttä, tehden siitä erinomaisen valinnan laadukkaan yöunen takaamiseksi. Tämä harmaa runkopatja sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, joka kestää aikaa ja käyttöä. Olipa kyseessä makuuhuoneesi päivitys tai uuden sängyn hankinta, Salla runkopatja tarjoaa optimaalisen tuen ja mukavuuden.

Ergonominen mukavuus ja tuki

Salla runkopatja on suunniteltu tarjoamaan optimaalista tukea ja mukavuutta. Patjan rakenne tukee kehoa tasaisesti ja ergonomisesti, mikä auttaa ylläpitämään hyvää nukkumisasentoa ja ehkäisee selän ja niskan kipuja. Koko 140x200 cm on täydellinen valinta pariskunnille tai yksin nukkuville, jotka arvostavat tilavaa sänkyä. Patjan jämäkkä mutta miellyttävä rakenne auttaa heräämään levänneenä ja virkeänä joka aamu.

Tyylikäs ja ajaton design

Harmaan sävyinen Salla runkopatja on tyylikäs ja ajaton valinta, joka sulautuu kauniisti erilaisiin sisustustyyleihin. Sen minimalistinen ilme sopii niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen, tehden siitä monipuolisen vaihtoehdon makuuhuoneeseen. Harmaa väri on paitsi trendikäs myös käytännöllinen, sillä se kätkee hyvin pienet tahrat ja kulumat, mikä tekee patjasta helppohoitoisen ja pitkäikäisen.

Kestävä ja helppohoitoinen

Salla runkopatja on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkäikäisen käytön. Patjan jämäkkä runko tarjoaa tukevan perustan, ja sen kangaspinta on suunniteltu kestämään arjen kulutusta. Lisäksi patja on helppohoitoinen – voit helposti pitää sen puhtaana pyyhkimällä pintaa tarvittaessa, ja sen laadukkaat materiaalit säilyttävät ulkonäkönsä ja muotonsa pitkään.

Helppo yhdistää sisustukseen

Tämä 140x200 cm kokoinen runkopatja on helppo yhdistää erilaisten vuodevaatteiden ja sisustustekstiilien kanssa. Sen neutraali harmaa väri antaa sinulle vapaat kädet valita tyylisi mukaiset peitot, tyynyt ja päiväpeitteet. Salla runkopatja toimii hyvin myös erilaisten sängynrunkojen kanssa, joten voit luoda juuri sinulle sopivan makuuhuonetyylin.

Yhteenveto

Salla runkopatja 140x200 cm harmaana tarjoaa laadukasta mukavuutta, ergonomista tukea ja kestävyyttä. Sen tyylikäs ja ajaton muotoilu yhdistettynä loistavaan hintalaatusuhteeseen tekee siitä ihanteellisen valinnan, kun haluat panostaa hyvään yöuneen ja makuuhuoneen sisustukseen.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus