Solar   matto 160x230cm

.....
Klubihinta79 €
Säästä 30 €

109 €

Klubitarjoukset voimassa 21.10.2024 saakka.

Toimitusaika 5-6 viikkoa

Solar-matto

Solar-matto on tyylikäs ja laadukas valinta, joka tuo kotiisi raikkaan ja modernin ilmeen. Tämä 160x230 cm kokoinen valkoinen matto tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen ja on suunniteltu lisäämään mukavuutta sekä esteettisyyttä tilaan. Solar-matto on täydellinen valinta olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai mihin tahansa huoneeseen, jossa haluat luoda harmonisen ja raikkaan tunnelman.

Tyylikäs ja ajaton valkoinen väri

Solar-maton valkoinen väri on ajaton ja monikäyttöinen, mikä tekee siitä erinomaisen lisän monenlaisiin sisustustyyleihin. Valkoinen matto tuo tilaan avaruutta ja valoa, tehden huoneesta raikkaan ja kutsuvan. Se sopii täydellisesti minimalistiseen sisustukseen, mutta luo myös upean kontrastin tummempien huonekalujen ja värikkäiden yksityiskohtien kanssa.

Mukavuutta ja pehmeyttä joka askeleella

Solar-matto on suunniteltu tarjoamaan miellyttävää pehmeyttä jokaiselle askeleelle. Maton tiivis ja pehmeä rakenne luo miellyttävän tuntuman, ja se toimii hyvin erityisesti tiloissa, joissa haluat lisätä kodikkuutta ja lämpöä. Maton laadukkaat materiaalit takaavat, että se kestää päivittäistä käyttöä ja säilyttää pehmeytensä pitkään.

Helppohoitoinen ja kestävä

Vaikka Solar-matto on valkoinen, se on suunniteltu kestämään arjen haasteita. Matto on valmistettu kestävästä materiaalista, joka hylkii likaa ja pölyä, mikä tekee sen puhdistamisesta vaivatonta. Maton rakenne säilyttää muotonsa ja ulkonäkönsä myös säännöllisessä käytössä, joten se on ihanteellinen valinta sekä lapsi- että lemmikkiperheisiin.

Monikäyttöinen koko

160x230 cm kokoinen Solar-matto on monipuolinen valinta, joka sopii hyvin keskikokoisiin ja suuriin tiloihin. Tämä matto toimii upeasti olohuoneen keskipisteenä tai tuo yhtenäisyyttä suurempaan makuuhuoneeseen. Sen sopivan kokoinen pinta-ala tarjoaa runsaasti peittoa ja luo tilaan kodikkaan ilmeen ilman, että se hallitsee liikaa sisustusta.

Yhteenveto

Solar-matto 160x230 cm valkoisena on täydellinen valinta, kun haluat lisätä kotiisi raikkautta ja mukavuutta. Sen tyylikäs ja ajaton design yhdistyy erinomaiseen kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan erilaisiin tiloihin. Maton pehmeä pinta ja laadukkaat materiaalit takaavat, että Solar-matto palvelee käytössäsi pitkään. Valitse Solar-matto ja tuo tilaan ripaus tyylikkyyttä ja mukavuutta.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus