Solar   matto 200x290cm

.....
Klubihinta129 €
Säästä 40 €

169 €

Klubitarjoukset voimassa 21.10.2024 saakka.

Toimitusaika 5-6 viikkoa

Solar matto

Solar matto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja laatua edulliseen hintaan. Tämä suuri, 200x290 cm kokoinen valkoinen matto tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen ja tuo modernin ja raikkaan ilmeen mihin tahansa huoneeseen. Solar maton ajaton design ja pehmeä pinta tekevät siitä erinomaisen lisän sekä olohuoneeseen että makuuhuoneeseen.

Tyylikäs ja ajaton valkoinen väri

Solar maton valkoinen väri huokuu puhtautta ja raikkautta. Valkoinen matto luo tilaan valoisuutta ja avaruutta, tehden huoneesta heti suuremman ja ilmavamman tuntuisen. Matto toimii loistavana kontrastina tummemmille huonekaluille ja lisää tyylikkään viimeistelyn niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen. Vaikka valkoinen sävy on rohkea valinta, se antaa sisustukseen ylellisen ja rauhoittavan tunnelman.

Laadukas ja kestävä matto

Solar matto on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja helppohoitoisen. Maton pehmeä ja tiheä pinta tarjoaa miellyttävän tunteen jalan alla ja tekee siitä mukavan käytössä päivittäin. Matto kestää hyvin arjen kulutusta ja säilyttää kauniin ulkonäkönsä pitkään, vaikka sitä käytettäisiin paljon. Tämä tekee Solar-matosta loistavan valinnan myös aktiivisiin koteihin, joissa vaaditaan kestävyyttä.

Helppohoitoinen ja käytännöllinen

Valkoisen Solar-maton hoitaminen on helppoa, ja se pysyy kauniina vähäisellä vaivalla. Maton hoitovinkit ja materiaalien kestävyys takaavat, että se säilyy raikkaana ja siistinä, vaikka sen päällä liikkuisi päivittäin. Matto soveltuu hyvin myös allergikoille, sillä sen materiaalit eivät kerää pölyä ja likaa helposti.

Tilaa lisää mukavuutta ja tyylikkyyttä

Solar matto 200x290 cm on täydellinen valinta, kun haluat lisätä huoneeseen mukavuutta ja viimeistellä sisustuksen laadukkaalla matolla. Sen suuri koko tekee siitä täydellisen olohuoneen keskipisteen tai sängyn viereen makuuhuoneeseen. Matto tuo huoneeseen lämpöä ja pehmeyttä, samalla kun se toimii tyylikkäänä ja huomiota herättävänä elementtinä.

Yhteenveto

Solar matto 200x290 cm valkoisena tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen ja tyylikkään lisän kodin sisustukseen. Sen ajaton valkoinen väri ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tiloihin. Valitse Solar matto ja nauti laadukkaasta, kauniista ja käytännöllisestä sisustuselementistä, joka tuo huoneeseen valoa ja tyyliä.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus