Dot   vitriini musta

249 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Valitse väri:Musta

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Dot vitriini tuo kotiisi sekä tyyliä että toimivuutta. Saatavana neljässä upeassa värissä – musta, valkoinen, vihreä ja lila – tämä vitriini on suunniteltu täydentämään monenlaista sisustusta. Dot vitriini on kestävä ja laadukas, joten se kestää aikaa ja käyttöä, tarjoten pitkäikäisen säilytysratkaisun.

Dot vitriinissä on kaksi tyylikästä lasiovea, jotka suojaavat sisällä olevia esineitä pölyltä ja lialta, samalla kun ne ovat kauniisti esillä. Ovet ovat varustettu magneettikiinnityksellä, joka takaa helpon ja turvallisen avaamisen ja sulkemisen. Tämä käytännöllinen ominaisuus lisää vitriinin käyttömukavuutta päivittäin.

Vitriinin säädettävät hyllyt tarjoavat joustavuutta, joten voit mukauttaa säilytystilan juuri omien tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä arvokkaat astiastot, koriste-esineet tai kirjat, Dot vitriini tarjoaa elegantin ja käytännöllisen ratkaisun niiden esillepanoon.

Musta ja valkoinen väri tuovat tilaan ajattoman ja modernin ilmeen, kun taas vihreä ja lila lisäävät ripauksen persoonallisuutta ja väriä. Kaikki värivaihtoehdot on suunniteltu sopimaan saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin, tehden Dot vitriinistä monipuolisen valinnan.

Kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit tekevät Dot vitriinistä luotettavan valinnan. Se yhdistää modernin designin ja käytännölliset ominaisuudet, tehden siitä täydellisen lisän kotiisi.