Jaakko porrasjakkara 50 cm musta ennakkokuva

Jaakko   porrasjakkara 50 cm musta

.....

65 €

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Jaakko porrasjakkara

Jaakko porrasjakkara on tyylikäs ja käytännöllinen valinta kotiisi, kun tarvitset kätevää apuvälinettä ja lisäistuinta arjen askareisiin. Tämä musta 50 cm korkea porrasjakkara yhdistää erinomaisen hintalaatusuhteen, tyylikkään muotoilun ja monikäyttöisyyden, mikä tekee siitä täydellisen lisän niin keittiöön, olohuoneeseen kuin eteiseenkin.

Tyylikäs ja ajaton design

Jaakko porrasjakkara on suunniteltu moderniin kotiin, jossa arvostetaan sekä toimivuutta että esteettisyyttä. Musta väri antaa jakkaralle ajattoman ilmeen, joka sopii mihin tahansa sisustustyyliin ja tilaan. Sen selkeä ja yksinkertainen muotoilu tekee siitä huomaamattoman mutta samalla tyylikkään sisustuselementin, joka sulautuu saumattomasti ympäristöönsä.

Monikäyttöinen ja kestävä

Jaakko porrasjakkara ei ole pelkästään kaunis katsella, vaan myös äärimmäisen käytännöllinen. Sen 50 cm korkeus tarjoaa juuri sopivan lisäkorkeuden, kun tarvitset apua korkealle yltämisessä, esimerkiksi keittiön kaapeilla tai vaatekaapilla. Lisäksi tämä jakkara toimii erinomaisena lisäistuimena, kun tarvitset nopeasti paikan istua. Jakkara on valmistettu kestävästä materiaalista, joka takaa sen pitkäikäisyyden ja turvallisuuden käytössä.

Helppo siirtää ja säilyttää

Jaakko porrasjakkaran kompaktin koon ansiosta se on helppo siirtää ja säilyttää. Kevyt mutta tukeva rakenne tekee siitä helposti liikuteltavan, joten voit käyttää sitä monissa eri tiloissa kotona. Kun et tarvitse jakkaraa, sen siisti muotoilu ja musta väri tekevät siitä helpon sijoittaa näkymättömästi osaksi huoneen sisustusta, esimerkiksi seinän viereen tai kaapin nurkkaan.

Yhteenveto

Jaakko porrasjakkara mustana on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää tyylikkyyden, käytännöllisyyden ja kestävyyden edulliseen hintaan. Sen ajaton muotoilu, monikäyttöisyys ja kestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen lisän mihin tahansa kotiin. Valitse Jaakko porrasjakkara ja saat sekä toimivan apuvälineen että tyylikkään sisustuselementin, joka palvelee sinua arjessa vuosia eteenpäin.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus