Inari   jenkkisänky 120x200 (pocket) antrasiitti

.....

379 €

Kampanja voimassa 16.10.2024 saakka.

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Kokoonpano:Ilman päädyn tyynyjä

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Inari jenkkisänky 120x200cm

Etsitkö korkealaatuista jenkkisänkyä, jossa on erinomainen hintalaatusuhde? Inari jenkkisänky 120x200 cm tarjoaa sinulle loistavan unenlaadun ja mukavuuden yhdistelmän. Tämä sänky on suunniteltu vastaamaan vaativimmankin nukkujan tarpeita, ja sen tekniset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin yksin kuin yhdessä nukkuvalle.

7-vyöhykkeinen pussijousitus – Tukea ja mukavuutta juuri oikeisiin kohtiin

Inari jenkkisängyn ydin muodostuu 7-vyöhykkeisestä pussijousituksesta, joka takaa erinomaisen ergonomian. Jouset mukautuvat kehon eri osiin antaen tukea juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan – olkapäille, lantion alueelle ja alaselälle. Näin selkä pysyy luonnollisessa asennossa koko yön, vähentäen painepisteitä ja edistäen syvempää unta.

Valitse lisäominaisuuksia tarpeesi mukaan

Tämä jenkkisänky tarjoaa myös mahdollisuuden muokata sitä omien mieltymystesi mukaan. Voit valita sängyn lisävarusteilla, kuten tyylikkäällä päädyllä, petauspatjalla ja päädyn tyynyillä. Nämä eivät ainoastaan lisää sängyn mukavuutta, vaan tuovat myös huoneeseen ripauksen ylellisyyttä ja tyylikkyyttä.

Loistava valinta pieneenkin makuuhuoneeseen

120x200 cm koko on täydellinen valinta, kun tilaa on rajallisesti, mutta et halua tinkiä mukavuudesta tai laadusta. Sänky on suunniteltu niin, että se sopii erinomaisesti pienempiin makuuhuoneisiin, tarjoten kuitenkin tarpeeksi tilaa rentoutumiseen ja hyvään yöuneen.

Valitse Inari jenkkisänky ja koe, miten laadukas sänky voi vaikuttaa positiivisesti unenlaatuun ja arjen hyvinvointiin.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus