Inari   jenkkisänky 180x200 (pocket) antrasiitti

.....

469 €

Kampanja voimassa 16.10.2024 saakka.

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Kokoonpano:Ilman päädyn tyynyjä

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Inari jenkkisänky

Tutustu Inari jenkkisänkyyn, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän mukavuutta ja laatua. Tämä 180x200 cm sänky on suunniteltu erityisesti tukemaan kehoasi kaikissa nukkuma-asennoissa. Sen innovatiivinen 7-vyöhyke pussijousitus takaa optimaalisen tuen ja painon jakautumisen, mikä parantaa unen laatua merkittävästi.

Inari jenkkisänky on saatavilla monilla eri vaihtoehdoilla, kuten tyylikkäällä päädyllä, käytännöllisellä petauspajalla ja mukautettavilla päädyn tyynyillä. Näiden lisävarusteiden avulla voit luoda makuuhuoneeseesi juuri oikeanlaisen ilmeen ja tunnelman. Sängyn moderni design yhdistää kauniisti esteettisyyden ja käytännöllisyyden, tehden siitä täydellisen valinnan niin perheille kuin yksinasuville.

Kun valitset Inari jenkkisängyn, investoit tuotteeseen, joka kestää aikaa ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Sen huolellisesti valitut materiaalit ja rakenne varmistavat, että sänky pysyy kuten uutena vuodesta toiseen. Älä odota enää – nuku paremmin ja herää virkeänä joka aamu.

Valitse Inari jenkkisänky ja nauti loistavasta hintalaatusuhteesta, joka tekee unistasi totta. Tutustu vaihtoehtoihimme ja löydä täydellinen sänky juuri sinulle!

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus