Inari   jenkkisänky 140x200 (pocket) antrasiitti

.....

399 €

Kampanja voimassa 16.10.2024 saakka.

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Kokoonpano:Ilman päädyn tyynyjä

Toimitusaika 5-6 viikkoa

Inari jenkkisänky

Etsitkö laadukasta ja ergonomista sänkyä, joka tarjoaa täydellisen yöunen ja tukee kehoasi oikealla tavalla? Inari Jenkkisänky 140x200 cm on erinomainen valinta, sillä sen 7-vyöhykkeinen pussijousitus takaa optimaalisen tuen kehosi eri osille. Tämä sänky yhdistää tyylikkyyden ja mukavuuden, ja sen loistava hintalaatusuhde tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon jokaiselle, joka haluaa parantaa nukkumiskokemustaan.

Mukautettavat lisävarusteet

Inari -jenkkisänkyyn on mahdollista lisätä sängynpääty, joka tuo makuuhuoneeseen ylellistä ilmettä. Lisäksi voit valita sängynpäädyn tyynyillä, mikä tekee sängystä entistä mukavamman esimerkiksi lukemiseen tai television katseluun. Mukavuutta voi vielä täydentää petauspatjalla, joka lisää pehmeyttä ja mukautuu kehosi tarpeisiin.

Ergonominen ja kestävä ratkaisu

Inari -jenkkisängyn 7-vyöhykkeinen pussijousitus tarjoaa täydellisen tasapainon tuen ja mukavuuden välillä. Vyöhykkeet on suunniteltu tukemaan kehoa eri alueilta juuri oikealla tavalla, vähentäen painetta selässä, lantiossa ja hartioissa. Tämä edistää parempaa unta ja auttaa ehkäisemään unesta johtuvia kehon kiputiloja.

Koko ja tyyli

140x200 cm kokoinen sänky sopii mainiosti kahden hengen käyttöön tai ylelliseksi yhden hengen vaihtoehdoksi. Se on täydellinen valinta keskikokoisiin makuuhuoneisiin, joissa arvostetaan sekä tilaa että tyyliä.

Yhteenveto

Inari Jenkkisänky on loistava valinta, jos etsit laadukasta sänkyä erinomaisella hintalaatusuhteella. Sen 7-vyöhykkeinen pussijousitus, mukautettavat lisävarusteet ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä täydellisen valinnan mukavaan ja terveelliseen uneen.

Hanki Inari Jenkkisänky ja koe paremmat yöunet !

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus