Lazy   vuodetuoli beige vakosametti

.....

679 €

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Lazy vuodetuoli

Etsitkö täydellistä yhdistelmää tyylikkyyttä, mukavuutta ja käytännöllisyyttä? Lazy vuodetuoli beige vakosametista on erinomainen valinta, joka tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen ja lisää kotiisi sekä viihtyisyyttä että käytännöllistä tilankäyttöä. Tämä monikäyttöinen vuodetuoli on suunniteltu sulautumaan saumattomasti osaksi kodin sisustusta, samalla kun se tarjoaa mukavan nukkumapaikan silloin, kun sitä tarvitset.

Ajaton design ja laadukkaat materiaalit

Lazy vuodetuolin ajaton design tekee siitä tyylikkään lisän mihin tahansa huoneeseen. Beige vakosametti on elegantti ja monikäyttöinen materiaali, joka tuo tilaan lämpöä ja ylellisyyttä. Vakosametin hienostunut pinta on sekä pehmeä että kestävä, mikä takaa, että vuodetuoli näyttää hyvältä ja tuntuu miellyttävältä vielä pitkään. Tuolin massiivipuurunko takaa tukevan rakenteen ja pitkäikäisyyden, joka kestää jokapäiväistä käyttöä.

Monikäyttöinen ja mukava

Lazy vuodetuoli ei ole vain kaunis katsella, vaan se on myös äärimmäisen käytännöllinen. Sen kätevä vuodemekanismi mahdollistaa helpon ja nopean muuntamisen mukavaksi sängyksi, jolloin saat lisää nukkumatilaa esimerkiksi vieraille. 100 % polyesterikangas on helppohoitoinen ja kestävä, joten tuoli säilyy siistinä ja raikkaana vähällä vaivalla. Tuolin pehmeä vakosamettiverhoilu ja hyvin muotoiltu istuinosa tarjoavat optimaalisen mukavuuden sekä istumiseen että nukkumiseen.

Sopii monenlaisiin sisustuksiin

Beige väri on ajaton ja helposti yhdisteltävissä eri sisustustyyleihin. Olipa kotisi moderni, klassinen tai skandinaavinen, Lazy vuodetuoli sulautuu vaivattomasti osaksi huoneen kokonaisuutta. Sen kompakti koko tekee siitä sopivan myös pienempiin tiloihin, kuten vierashuoneeseen tai olohuoneeseen, jossa haluat yhdistää istuinmukavuuden ja nukkumatilan.

Yhteenveto

Lazy vuodetuoli beige vakosametista yhdistää tyylikkään muotoilun, kestävät materiaalit ja monikäyttöisyyden, tarjoten erinomaisen vastineen rahalle. Sen pehmeä vakosamettipinta, massiivipuurunko ja helppokäyttöinen vuodemekanismi tekevät siitä täydellisen lisän kotiin, jossa arvostetaan sekä estetiikkaa että toimivuutta. Valitse Lazy vuodetuoli ja nauti sekä mukavuudesta että tyylistä päivästä toiseen.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus