Ekholmen   ruokapöydän tuoli nordic tammi / beige kangasistuin

.....
Klubihinta119 €
Säästä 30 €

149 €

Klubitarjoukset voimassa 29.10.2024 saakka.

Toimitusaika 5-6 viikkoa

Ekhomen ruokatuoli

Etsitkö tyylikästä ja mukavaa ruokapöydän tuolia, joka täydentää kotisi sisustusta? Ekholmen ruokapöydän tuoli Nordic Tammi -värisenä ja beigeillä Inari 22 kangasistuimilla on erinomainen valinta sinulle. Tämä tuoli tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen. Ekholmen ruokapöydän tuoli yhdistää pohjoismaisen muotoilun yksinkertaisuuden ja mukavuuden, luoden harmonisen kokonaisuuden ruokailutilaan.

Tyylikäs pohjoismainen muotoilu

Ekholmen ruokapöydän tuoli edustaa pohjoismaista designia parhaimmillaan. Nordic Tammi -sävyinen runko tuo luonnonläheisyyttä ja lämpöä sisustukseen, ja se yhdistyy kauniisti beigen kangasistuimen kanssa. Tämä yhdistelmä luo tuoliin ajattoman ilmeen, joka sopii niin moderniin kuin perinteiseenkin ruokailutilaan. Ekholmen tuolin selkeälinjainen muotoilu ja luonnolliset materiaalit tekevät siitä esteettisesti miellyttävän valinnan, joka kestää aikaa.

Ergonomiaa ja mukavuutta

Ekholmen ruokapöydän tuoli ei ole pelkästään tyylikäs, vaan myös erittäin mukava. Tuolin beige Inari 22 -kangasistuin on suunniteltu tarjoamaan miellyttävän istuma-asennon pitkillekin aterioille. Istuin on pehmeä mutta tukeva, mikä tekee tuolista erinomaisen valinnan päivittäiseen käyttöön. Tuolin ergonominen muotoilu tukee selkää ja auttaa ylläpitämään hyvää ryhtiä, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään.

Kestävä ja helppohoitoinen valinta

Ekholmen ruokapöydän tuoli on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen pitkäikäisyyden. Nordic Tammi -runko on tukeva ja kestävä, ja beigen Inari 22 -kangasistuimen likaa hylkivä ominaisuus tekee tuolista helppohoitoisen. Tämä tuoli on täydellinen valinta arkeen, sillä se säilyttää kauniin ulkonäkönsä vähäisellä vaivalla.

Yhteenveto

Ekholmen ruokapöydän tuoli Nordic Tammi -rungolla ja beigeillä Inari 22 -kangasistuimilla yhdistää pohjoismaisen tyylikkyyden, mukavuuden ja kestävyyden edulliseen hintaan. Tämä tuoli on ihanteellinen valinta, kun haluat laadukkaan ja kauniin lisän ruokailutilaasi. Jos etsit tuolia, joka tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle, Ekholmen ruokapöydän tuoli on täydellinen vaihtoehto.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus